• BIO SELEZA


    Kelebihan BIO SELEZA :


    •  Guna gel so tahan basah dan kering
    • Ada anti bakteria strip utk menghalang pembiakan kuman
    • Kain berkualiti dan bernafas utk pengudaraan, tak lembap
    • Ditambah dgn tenaga BIO VELOCITY utk pengedaran darah, bantu detox, hilang stress, melambatkan penuaan
    • Menghilangkan senggugut, keputihan, menyuburkan dan mewangikan miss V anda.!
    • Sangat super duper selesa. Slim, tak tebal sgt dan tak besar sgt.

    APA KATA MEREKA?


    " Saya dah pakai Bio Seleza ni. mmg sangat selesa, sebab dia nipis dan bila tido malam tak bocor. rasa kering dan tido lasak pon xpe. klau pad biasa tu tido pon kene jaga2 dan tido ayam je. hehe. mmg best lah bio seleza ni " - sal, seremban


    " 1-2 hari saya pakai Bio Seleza ni, darah keluar ketul2 dan heavy flow sgt.tapi x bocor. pastu rasa sakit pinggang tapi saya pakai jugak. dan hari ke-5 dah bersih. slalu nya amik masa smpai 7 hari. after period check dgn doctor , yeayy cyst saya dah takde lah.syukur sangat2" - anis, kl


    "yang paling bestnya bila saya pakai Bio Seleza, saya tak perlu nak tukar2 pad dlm 1 hari tu. jimat sangat. tau x slalunya klau time period before ni, mau 3-4 keping jugak satu hari. tp Bio Seleza 1-2 keping je dah okey.jimat gila " - wani, melaka



    BIO SELEZA sesuai untuk :

    ✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
    ✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR

    ✔ Kegunaan lain :
    <3 letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, tenaga harian, nyahbau)
    <3 ’kool fever’ semasa demam
    <3 tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
    <3 koyok utk melegakan kesakitan sementara spt sakit gigi



    Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian, pad siang & pad malam ‘long & extra long’.
    Dengan #BioSeleza, TIADA lagi masalah :









  • Keputihan, kekuningan, kehijauan!





  • Haid tak stabil




  • Vagina gatal2 & berbau




  • Masalah hormon, sukar hamil




  • Pening, kurang tenaga ketika haid
  • Pad BOCOR


  • ——————————

    BIOSELEZA vs. PAD LAIN
    ——————————


  • Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)
  • Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid
  • Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah.
  • [TEKNOLOGI BV DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA]
    —————————
    SESUAI UNTUK SIAPA?
    —————————
    ✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
    ✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, ‘kencing kotor’ & terkencing semasa batuk/bersin
    ✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR
    ✔ Kegunaan lain :
    - Letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)
    - ’Kool fever’ semasa demam
    - Tampal dalam anak tudung untuk kesegaran & masalah migrain
    - Koyok untuk melegakan kesakitan sementara
    BIO SELEZA

    a) Day Save (siang)
    b) Night Save (malam)
    c) Night Save (xtra long) 
    d) Malam (xtra panjang)

    9 Lapisan Perlindungan

    1. Lapisan permukaan kapas selembut baldu untuk meningkatkan penyerapan

    2. Jalur teras anti-bakteria dirumus khas dgn BIO - ACTIVATED ENERGY, NANO SILVER & ION NEGATIVE yang membunuh bakteria secara berkesan

    3. Lembut dgn lapisan bebas habuk yang selesa dengan ciri penyerapan yang hebat

    4. Pengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara Berkesan bagi mengelakkan kebocoran dari semua sudut

    5. Lembut serta lapisan bebas habuk untuk penyerapan yang berkesan

    6. Pelindung lapisan kalis - bocor yg Menghalang cecair daripada meresap ke bawah

    7. Lapisan belakang yang berongga untuk pengaliran udara dapat mengurangkan masalah kelembapan, bau & Menghalang pembiakan bakteria

    8. Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta Jalur ergonomic untnk mengekalkan kedudukan semua lapisan secara kukuh

    9. Jalur pelekat yang mudah ditanggalkan
    BIO SELEZA

    PANTY LINER
    (pelapik seluar dalam)

    6 Lapisan Perlindungan

    1. Lapisan permukaan kapas selembut baldu untuk meningkatkn penyerapan

    2. Jalur teras anti-bakteria dirumus khas dgn BIO - ACTIVATED ENERGY, NANO SILVER & ION NEGATIVE yang membunuh bakteria secara berkesan

    3. Lembut dengan lapisan bebas habuk dengan daya penyerapan yang hebat

    4. Lapisan belakang yang berongga untuk pengaliran udara dapat mengurangkan kelembapan & bau serta menghalang pembiakan bakteria

    5. Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta jalur ergonomic untuk mengekalkan kedudukan semua lapisan 

    6. Jalur pelekat yang mudah ditanggalkan

You might also like