• Onexox Prepaid


  Apa Itu ONEXOX?

  Mungkin anda biasa nampak orang mempromosi Simkad Onexox di Pasar Malam, Pasar Tani, Depan Bank, Facebook, Instagram, Twitter dan sebagainya kan?
  Mungkin anda nak tanya segan atau tak berkesempatan..
  ONEXOX ialah jenama kepada pelan & perkhidmatan telekomunikasi mudah alih yang dikelolakan oleh ONE XOX Sdn.Bhd.
  Dan ianya sama seperti simkad yang anda gunakan sekarang.
  Anda Mahu Penggunaan Panggilan, SMS & Internet Dengan Kos Yang Rendah? Bandingkan Harga Kami Dengan Rangkaian Telco Lain Di Malaysia!

  "Inovasi Prabayar Terkini !
  Lebih Penjimatan Tanpa Caj Tersembunyi"

  ONEXOX - Inovasi Prabayar Terkini  KELEBIHAN ONEXOX PREPAID: 

  1) Harga Rm10 shj.. Semua orang mampu beli.. Dalam ade kredit Rm5.. Boleh Beli Simcard No Baru atau Simcard Kekalkan No Lama.. Menggunakan Coverage Celcom (Coverage Terbaik dan Terluas)..   2) Rate call Murah 5 sen - Untuk 10 saat Pertama/Termasuk Voice Mail.. 7sen ke sama rangkaian.. 9 sen ke lain rangkaian.

    -  6 sen ke Frend n family no(Semua Rangkaian) Setiap 30 saat.. Caj panggilan 30saat per block.. 

    - Telco lain call 1 saat pun dikira seminit.. Buat apa call dari sim yang rate callnya per minute? Kalau ikut minit: 15 sen Seminit - Sesama Rangkaian 18 Sen Seminit
    - 1800 sms Percuma XOX ke XOX.. Tiada tempoh luput..  4) Frend & Family ALL TELCO Boleh Buat 10 No SEMUA RANGKAIAN sebagai Frend n Family no.. (Maxis,Celcom,Digi dll Semua boleh masuk). CALL 6 sen shj.. Satu2nya telco yg boleh masuk Semua Nombor, Semua Telco sebagai Frend n Family no.. SMS 2 sen shj...  5) tiada gst.top rm10 dapat baki rm10 

  6) Validity Tarikh Expired dipanjangkan kepada 2 Tahun 4 Bulan! Jimat.. Xperlu Topup setiap bulan.. Kalau xtopup selama 2 tahun pun Masih Boleh Buat Call selagi ada kredit.. Tarikh Luput ini bertambah setiap kali kita topup, bukan ikut tarikh topup.. Tapi bertambah bermula Expired date.. 

  7) Syarikat Milik Bumiputera .. Berhijrah lah kepada telco yg CEO dan Company yang Bumiputera . Anda sendiri tentu sedia maklum kemana perginya sebahagian pengagihan keuntungan telco lama anda yang bukan bumiputera islam... 
  -Simcard Prepaid yang PATUH SYARIAH Tanpa Caj2 Tersembunyi.. 
  -Tidak menyokong atau tidak boleh sms untuk Program Pembaziran.. 
  -Mereka yang taknak kredit mereka (atau keluarga) digunakan untuk undian program realiti tv (onexox tak provide service utk sms short code 5 digit). 
  -boleh rujuk gambar sijil di bawah atau anda boleh rujuk di laman suruhanjaya sekuri malaysia di mana syarikat besar xox mobile bhd tersenarai dalam patuh syariah. boleh rujuk link ini klik sini  8) Data INTERNET BERKELAJUAN TINGGI 3 - 8Mbps (Lain2 Telco kebanyakannya speed 1.5Mbps sahaja). 

    


  -Internet Murah.. Sebulan 1.5GB Data Hanya Rm28 (Lain2 Telco biasanya 1Gb shj). 
  -Dijamin Tiada Kehilangan Kredit Selepas Kuota Internet Habis. 
  -Tidak tolak kredit jika ter on data mobile pd hp tapi kita xlanggan Internet (Tiada Terma Pay Per Use ). 
  -Terkini data tamat ikut tempoh sah kredit. 28 bulan ++++
  9) GANJARAN 6% daripada jumlah topup kawan yg anda perkenalkan.. Setiap Kali Mereka Topup, seumur hidup! 

  Setiap pengguna simkad ONEXOX adalah layak untuk program "User Get User" ini.
  Anda cuma pengguna biasa, dan rekeman/ajak rakan anda beli simkad melalui dealer anda, maka anda akan dapat insentif 6% daripada jumlah topup pengguna yang anda perkenalkan pada dealer anda.
  Anda cuma rekeman kan saja, segala urusan pengaktifan, pendaftaran dan juga pengeposan adalah dealer anda yang uruskan. Sangat mudah tanpa perlu keluar modal dan pening kepala..
  Sebagai contoh anda membawa 10 rakan anda menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akan topup RM100 sebulan. Maka, dalam sebulan 10rakan X RM100 = RM1000
  Dan komisen anda adalah 6% daripada RM1000 = RM60!
  Akan akan layak dapat selagi mana anda menjadi pengguna ONEXOX dan selagi mana rakan-rakan anda menjadi pengguna ONEXOX.
  Bonus akan dibayar pada 16hb berikutnya, dan jika bonus bawah RM50 akan dibayar melalui akaun topup dan jika melebihi RM50, akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda!
  Kenapa beli dari saya?

  1.  Pemantauan dari saya melalui group whatsapp dan sebagainya bagi memudahkan urusan akandatang dan masalah akan datang
  2.  Mudah dan cepat. selepas bank in anda akan mendapat no tracking
  3. COD di kawasan yang berhampiran
  4. Gift untuk setiap pembelian

  1. Murah untuk nombor pilihan seperti nombor VIP dan VVIP!


 • You might also like